telling them i was happy!

salam satu sya'ban.
alamak nak dekat ramdhan kan. cepat masa berlalu. pantas jua waktu memotongku. haiy0o.  pejam pelik pejam celik. dah berjanggut beruban bermisai daaa beta sekarang ne ( maksud aku dah tua laaa )  . hihi. beta rasa happy go lucky semacam. macam penduduk hospital bahagia pulak. takpon versi badut wanita moden? haha. oh maaf belum wanita. remaja moden. tukar tukar. hehe. sekali lagi dua hari xupdate. maklumlah beta baru memasuki sem 3 di uitm terchenta yang indah ne ;). *** i need to struggle!. yeah***

alkisahnya bermula bila tabiat beta kan suka join tue join ne masuk tue masuk sini siggah tue singgah ne. suke masuk contest kalau ada masa lapang dan senggang. haritulah perasaan frust menerpa bila nak masuk satu contest ne tapi lupa hilang ingatan jap. then pujuk rayu haty ne. last last masuk segmen bawah ne.ada orang nvite. alang alang beta masuk lahhh.. baru je entry ne buat kat bawah bawah ne. alahai rezeki.
Segmen Bloglist uitm dihatiku by cx's opportunities.
 haish.  kelakar weh. yang tak tahan ye. bila beta lah orang yang terakhir join kot. kabut kabut buat sebelum pukul 12. tiba tiba selepas bape hari berlalu..mcm biasa lah check sgmen yang join. salu dalam haty. ala muka beta ne muka kalah je bab contest ne. adaaa ke tak ea rejekii... check punya check. dup dap punya dup dap bila keputusan keluar. amboooooooooooi!

amboi.! dia bagi aku menang lah weyh!
tak dapat top5 pon. cuma dapat no 1 jaaaa! teruje

ne tyme suspen gilak nak tgok pemenang perempuan. hihi. jerit satu rumah ne bhai. say sorry la sape yang kate ada langsuir malam malam ne. haha. tapi beta lupa apetah hadiah dia. maybe bagi uitm sebijik tok anak cicit beta nanty kot. hahaha ;p ada hadiah tok laki n tok pompuan. mekaseh pada chaza. walaupun nama kau pelek. beta sayang lebeh laaa ;p almak lepas ne kena sayang lebeh uitm jugak. ha yelah yelah ! !


lebey lanjut. leh click sini ------------> juara segmen ne !
*____pengajaran______xmenyesal dah join segmen or contest pasne! haha ;p______*

10 comments:

Pendamba Mawar said...

tahniah2

Faiz said...

terbaik la...haha..

I do I need Iman said...

pdmba; mekaseeeeeh!
faiz; haraplah terbaik.;p

Farhan Hanif said...

tahniah...hahaha

Jemput Singgah

best gak cuti2 panjang ni join contest..maklumlah saya ni student yg kerajaan bagi cuti 4 bulan tu...hahaha

Rafidah Farhana said...

Wah ! Dia menang ! Tahniah :)

I do I need Iman said...

farhan; hehe... alaa amek dgree lah tue! bestnye cuty lammeee!
okayh

rafidah; hihi ade rezeki kak ;p.tq

cik dot said...

wow! congrats my dear ^^~

Miss SheiLa said...

woohooo...congrats babe! best!

saiazuan said...

i luv ramadhan :D

dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

I do I need Iman said...

cik dot; hihi mekaseh syg!
sheila; hahha trime kaseh hihi!
saia; same same love rmdhn