bila aku berfikiran matang

assalamualaikum semua. jangan nak jadi burung hantu sangatlah kan. tidurlah kamu sebelum kamu ditidurkan. al kisah mawar nak citelah sikit.kongsi pengalaman. harini hari memenatkan. location at rumah baru abang kandung. rumah lot tanah sendiri. 8 bilik plus barang barang dapur n aksesori tv plasma     maaf typo. tv LCD kawan kawan. mewah mewah. dreaming of having this for the future n avoid from kawasan perumahan setinggan dan perumahan murah murah. dreaming of having my own car n a variety of telephone. oh handphone.! n giving rm300 n above every months to my mom. bermimpi lah mawar selalu. lalu air liur meleh leleh setiap hari di bantal busukku. my brother bolehla. asal belajar oversea UK .so educated. sekarang lecturer,doing PHD. isteri pegawai syarikat SHELL, dibanding dengan gua. CAT (subjek gua course gua) pun tak lepas. kucing pun tak lepas. how do i do of dreaming like a dog?

why im doing this. why why why n why. kenapa susah susah . its to early for you. no need la. xda hasil. xberguna. jangan percaya tipu punya. n bla bla bla. nampak tak rumors manusia.? sedangkan mawar berniat baik. ingin melakukan perubahan dan mecuba sesuatu yang baik pun banyak sungguh duri yang datang menimpa. .mawar punya duri pun xhabis. duri lain yang datang. . hihi. apa apa ne mawar apa cita pasal apa ne. its all about this!
when im getting older than i shoul be
when im thinkg out box of picture
when im thinking like a somebody else n strangers
when im doing unexpected things n behaviour
its about trying to be a businessgirl?
haha. u must joking ryte. kenapa bukan businesswoman.hello i know lah i 19. okay kantoi lagi muda...oke lah korang buat buat lah terkejut. OMG budak ne muda ye dari aku. aku igt 23 tahun ke.! memang pernah aku dilabel muka tua. sampai kakakku yang tunang pernah dikatakan aku yang tunang! salah orang. haiyaaa. free free je dapat tunang orang. hakhak. OKBAI. back to the topic. disire mawar sebagai seorang remaja yang tulen begitu kuat dan tinggi mengatakan saya mesti cuba ini! mawar suka mencuba cuba cuba explore dunia take high risk n do something than nothing. heyh commonlah. jiwa muda lagi senang buat beb. sape kate bisnes untukk orang tua yang sudah beruban uban je boleh buat. hallo. ur future after study pun belum tentu jamin. ini sebagai jalan kedua. bila pegang duit rm 50 berkali kali. huwaaaaaaa. dunia ini aku yang punyaaaaaa!. bukan ahmad albab yang punyaaaa!. haha. mawar punyaaaa.!.;p okay go to the introduce!. cuci mata dulu lah.
this is freeeeeeeeeee!

first of all. sapa salu kantoi muka banyak eyebag bawah mata. jerawat merata. minyak masak bertempek di muka dan liang liang besar roma kelihatan merata rata tempat di muka. macam bulan purnama. kawah kawah bulan kan. atau muka hitam lagi sikit macam india mamak. takpun ada masalah rambut gugur? kelimumur? kurang rambut? haaah pun boleh. actually business mawar buat ini ada dua cara. satu beli package produk  mengandungi EUMORA.dapat free FIBRENA--(ada gmbar kat atas)---> pembersih usus kecil dan besar. memang berbaloi. atau tarik kawan kawan pegi function mereka. dua choices. pilihan mudah dan tepat. jika anda katakan YA! sebulan income rm 6500 milik anda. no talk no more. just ask me pm me! tagline bisnes ne selain untung duit ialah
transform from zero to hero. from nothing to something.from nobody to somebody ;)
kalau search internet memang famous eumora. yang pelik bila mereka xpercaya. you believe you practice you take the right oppurtinity. rumors mmg banyak opinion mmg ramai.? cuba daatang dan lihat sendiri. dengar dari mulut orang tak berbaloi. sebb tue ini bisnes yang satu satunya buat function tiap tiap minggu nak bagi kefahaman tentang produk ini dan resipi nak berjaya. mereka coach every week n teach you how to be somebody to others;). last last im become a motivated person. so exciting. belum cuba belum tahu. mari kawan! ;) nampak kan mawar kelihatan matang seperti di atas! haha. macam kelakar pulak.
saje nak share dengan semua. i learn how to communicate dengan orang n managing people.kalau tak sekarang mungkin 5 tahun lagi. practice dari awal. so far so good kan ? geram sakit jiwa bila budak 18 tahun boleh buat n income 6500 sebulan. why not this mawar berduri tak boleh buat. seriously. kali ini tak tipu. nak ramadhan. jadi sentiasa jujur! haha. rase cam nak tumbuk tumbuk je budak tue. ;p. haha

senyum sokmo dari mawar ;). manusia selalu dikatan tiada duit tiada masa. alasan mahupun fakta?mula mula duit 0  lepastue 100. okay kan. ;) honestly in starting from rm50 to buy package more than hundred times. lastly i come to the final. lastly just wanna share this uncomparable experience of business with you. nak kongsi perasaan bersama sama boleh kan! terima kasih awak awak! ;) 

13 comments:

Faiz said...

owh..pasal barang nie rupanye..hehe..

I do I need Iman said...

bukan sebarang barang faiz. haha. 3 minit pun berubah sudahhhh

yunZ said...

semput baca.tade noktah..hihi

I do I need Iman said...

alamak. pasne kene bagi noktah, sori. haha

ezza alias said...

jap nak tnya. sy lebih tertarik utk jadi pengguna. bagus ke ni ? testimoni ada ?

Takeshi Kurosawa said...

adeh adeh...tolonggg!! xckup nafas!!...panjangnyerr...da la tu nonstop....adeh....nurse!!! help me...!! always by ur side....i'm also do bisnes in selling shirts & jeans especially not sale in Malaysia...

cik dot said...

wei.. xabs2 lg ke ngn bisnes kau nie..
ak xnk join. haha

TisuMedia said...

budak akaun ker ?

Farierahasanz said...

wah3.!!!


penah dgr sal produk eumora tu , ramai ckp oke. . =)

I do I need Iman said...

ezza; oh okayh boleh jee jadi pgguna. seriously okay. tak caye you search google images eumora. nnty byk gmbar yg bgi bukti.testimoni ade. just meet me!

takeshi; ahhaha ala mekaseh la bce pnjg3 kan. hihi ;).

I do I need Iman said...

dot; hahaha takpe satu hari nnti aku akn bgi kau join. hihi

tisu; yep mane tahu?

fariera; hihi mmg dgar ea? how? xmau try kaaaa. bila tua nnty takdelah byk kedut sgt t. ;p

Chachos Cheezy Wedges said...

ape laa nie mawar... hahaha.. slmt bace leh abes.. law bace xabes2 td kn haru biru.. hahaha.. pape pon kalo nk buat sesuatu kne ad plan.. kalo x sia2 je nnt.. gud luck k!!

I do I need Iman said...

chachos; yeah . mestylaa i ade plan sudah. mekaseh laa pnjg bebeno kannn;) tq