rasa berjerawat gile!? ini penyelesaiannya!

salam. izinkan daku mmbebel buat seketika. haiyo hallo halloha . selain bergelar student, seorang anak, suri rumah* bakal lagi 4 thun!  haha. mawar juge ade la business sikit sikit. not so bad. ada jugak income.
 kalo sebut eumora je. mahal. laaaaa! xmampuuu laaaa! saya misskinn jugak laaa. mahal je eumora. eumora je mahal. sini dulu try dga gua cakap apa bro ;) .kasi mata tolong baca. itu saja!

TIDAK PERLU GUNA CLEANSER & TONER LAGI.
MOISTURISER, SUNBLOCK & FOUNDATION BOLEH. (yang tidak mengandungi AHA/bleach) eumora mrgkumi semua itu. so dont worry sys!



PYNOCARE WHITE  + EUMORA

Tawaran Istimewa Untuk Mereka Yang Inginkan Kelainan


xmahal pon sayang ;) standart harga rm 100+. harge student rm 95. 
tapi i jual! rm 75 sahaja. 
pghntaran.charge rm5 kebawah;). murah kan?
Apa itu SABUN EUMORA?

EUMORA bukan sabun mandi seperti mana tanggapan setengah orang. EUMORA adalah sabun yang berfungi untuk merawat masalah yang berkaitan kulit. Hanya buih EUMORA yg disapukan kepada kulit. 3 langkah sahaja. Sapu buih - bilas - biar kering.

SABUN EUMORA adalah SABUN KECANTIKAN  yang begitu unik dan diperbuat dari bahan yang bermutu tingi,iaitu tanah liat! sesuai untuk semua jenis kulit dan untuk kegunaan harian.

SABUN EUMORA membersih, mentonakan kulit secara aktif, melembab dan menjadikan 
kulit lebih cerah dan segar.

SABUN EUMORA disebatikan dengan unsur HmA (Hydration MicroAlgae) yang diformula dan diimport 100% dari Eropah.

SABUN EUMORA ALL-IN-ONE - Sabun Ajaib. rambut muka kaki. ketiak pon booleyhh!


Hanya 3 minit untuk merasa perubahannya. 30 minit wajah anda akan bertambah cantik
dan berseri.

Tidak perlu  tanda “DON'T DISTURB, FACIAL TREATMENT IN PROGRESS”
di pintu bilik anda.

SABUN EUMORA span style="color: rgb(255, 0, 0);">BUKAN produk pemutih, BUKAN"foundation", BUKAN "scrub", BUKAN ubat jerawat, BUKAN "toner", BUKAN "conditioner",BUKAN alat solek seperti produk-produk kosmetik yang lain tetapi SABUN EUMORA adalah sejenis produk kecantikan yang bertindak membaik pulih sel-sel kulit secara semulajadi. xpercaya? ada facial freee, jom contact saya!


“ Hanya 3 MINIT dengan SABUN EUMORA ”

“ kulit cantik, halus dan bersih ”

*PH value sabun eumora dan kulit adalah sama, jadi sesuai untuk smue kulit walopon kulit sensitive . !;) tiada bahan kimia n dijamin 100% HALAL'

*jgn dikatakan mahal. jika ia mengeluarkan toksik serta merta daripada membeli produk kecntikan berkali kali dan harganya sama seperti satu BAR EUMORA!. ;)



haish kalo xcaye mawar cakap. call me lahhh meh!. ade bukti bhai. nosense je tipu. hihi ;)
selamat beramal. jika inginkan sila PM mawar yee!. nak jadi supplier pon boleh. ;)
xcaya lagi. jom tgok sini! >cool bro ;)

12 comments:

kunci locker said...

wow...hahaha..dak tu tol kew muka cm tu??aiyaa...

Ameera.Alias said...

sabun eumora ney ok jgak...dah try pakai dah...notbad...takpayah pakai toner, sunblock n moisturiser dah

anisyafrina said...

betol ke ni??

I do I need Iman said...

kunci; btola bro.. mmg sesuai utk smue kulit even bayi! apelah pkcik kunci tak caye!

ameera; haaa see kan btol. nk lg ckp.! haha

anis.. series lah syg. mnede men men;)

Oppa Kudin Nz said...

lame dh x pkai sabun2 kat muke ni..
mcm best je.. :)

I do I need Iman said...

mehla oppa try. ala okeyh punya
bukn muke jee. smue tmpt leh!. hihi

dhilla nazli said...

boleh ilangkan parut ta?? kalau takde jerawat.. tapi muke parut?? huuu

I do I need Iman said...

dhila; yep. boleh hilang jugak ;)

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

nak try. leh gtaw details x ?

I do I need Iman said...

sape nak leh cntct terus. lagi detail.0133269109 ;). ok

HannaNana Swift said...

hanna da try banyak produk,tapi same je..kate seminggu tapi xhilang jugak parut kat muka, geram je rasenye nie haa..hanna nak beli produk nie tapi takut membazir lagi..heumm,,..xde sample nye ke?? email hanna yew.. hannanabiella858@gmail.com

I do I need Iman said...

thnx hana for the comment.
kalau parut aactuaally take time. seminggu mmg taklah kan.
sorry for late. i'll contact u later :D tengs.