saat saat yang terakhir. FF ;)

assalamualaikum ahli pembace malam buta dan kemungkinana anda juga insomnia seperti saya.!
adalah amat digeramkan sekali apabila saya baru bangun! jam sekarang pukul 11 malam.sure sure malam ne tidur lambat. dan amat kemenyampahan sekali apabila mataku dah bengkak sebelah. macam sebelah minah amoi mane . sebelah lagi minah melayu asli. what the fish laaa.OMG. kencing lipas kah. tapi kawanku berkata dalam bilik cuma ada cicak. maka kencing cicak? mak ai! bia betul akak oi! kalau adelah kencing cicak. ahaha. dunia dah terbalik kot. ke aku ye otak yang senget ke plus nak terbalik

oke orang bangun tidur memang camnie .mamai dan mereng jap. tahu malam dah. bagi aku ne pagi, jangan nak cakap aku kena reject dengan lelaki untuk ke berapa kali dah. pasal bangun lambat tidur laambat ea. takpe. aku adalah aku! jangan salahkan aku.! salah kan pakcik insomnia. lempang jeee dia laju laju. keizinan dari aku muktamad.! benci tapi sayang. apa boleh buat ditakdirkan jodoh aku berpanjangan dengan pakcik insomnia. bila kita nak clash! arghh...menghitung hari demi hari........ im not suitable for you lah pakcik. let me go. please please. pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!------------------------------>iklan sabun basuh baju. abaikan. baik tujuan asal kini kembali. setelah sesi membebel dan meroyan tamat. maka ini adalah isinya

Fantastic Friday la sayang ;)
maaf kerana diriku sering mengabai kan dirimu sayang. seringkali tidak memberi nafkah pada harini jumaat. dan sering terlewat sehingga ke titisan akhir.tepat 11.56 malam ini aku terigatkan kamu!. kau menunggu aku. tapi aku melupakanmu. bukan niatku . bukan mahuku. bukan kehendakku. fahami aku. maafkan aku. ceh! macam lah fantastic friday ne ada perasaan . kihkih. bagi aku benda ne idup. aku utang kau kalau aku tak bagi nafkah kau. nafkah kau cuma entri aku je. kalau duit silap laaa. gi carik tuan lain la sayang. baik baik... ..fantastic friday dah buat muka sebal dan bengang serta cengung dan  tarik muka macam budak kecik baby merajuk pasal dah nak habis waktu. fantastic friday saya merujuk di bawah ;)
selami jiwa selami naluri selami haty sedalam dalam laut yang lagi dalam. yeah! i love u lah. ;p-----------------> merepek je bhai.

jangan pernah anda kecapi kematian jika belum pernah kecapi kebaikan yang hakiki dan ikhlas di haty ;)! 
hamek kau!.
tak tahu lagi fantastic friday. mari lah tanya mawar apa itu. senang dan mudah. ingin menyampaikan dan disampaikan. contohnya atas ini sahaja. jangan salah maksud ja. niat asal ingin menegur sesama muslim dan peringatan bersama. mudah mudahan diberkati. bukan masuk bab alem dear. cuma we'r not a perfect human ryte ? ada hati tanya dulu. ada iman why not tak amalkan. selamat mencuba kawan kawan ;)
then rase teruje happy amat amat bila dah ade orang ikut fantastic friday yeayyy!. alhamdulillah. ingatkan takda perkembangan. penat je idea meleleh. last last dapat jugak sambutan. i love u guys ;)
hidup insomniaaaaaaaaaaa. yeah!. haha

16 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

wooo FF ;)

Pendamba Mawar said...

terbaik

Farierahasanz said...

hamboi . kemain panjang lagi iklan die. . hahaa

matakail said...

@@

I do I need Iman said...

lieyly; haha yes FF ;)
pdmba; insyllh
fariera; kihkih introduce je lebeh
mata kail ;)

muhamadsufian89 said...

taknak ikot fantastic friday. aku nak buat tazkirah friday je. haha

azlanmatt said...

mcmn tuh kencing lipas n cicak.. mmg awak tuh yg sengal.... hahahah

I do I need Iman said...

sufian; ahaha takpe tak kisah. buwekk. sbb ne kearah nasihat jugak. cuma sempoi.;p

abe; haha. yelaaa abe kte sengal. mnelaaah kite tau. dga dari nenek moyang. ha3

syazrinakuya said...

woot woott...im ere...haha..

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAH ! ade imsomnia ker ? siannya . try la jumpa doc . mintak ubat . jgn telan ubat gegat sudah la ye . hakhak

I do I need Iman said...

syazrina; hahah yes budak pemalu;)

cikpipi; yelaaaaaaaaaaaaa. tapi sure sure je ade.? hhaha agk jelaa. kihkih tknk ubt gegat. leh separuh tak waras.;p

aizamia3 said...

'buatlah suatu kebaikan yang terus hidup, walaupun setelah kita mati'

moga dengan kebaikan itulah ramai yang mendoakan kita.. ;)

I do I need Iman said...

aiza; betul tue. like like like! ;)
insyllh

Chachos Cheezy Wedges said...

nape bace mcm x phm ea?? hahaa.. kne bace mlm2 nie.. kah3x..

alinac lover said...

salam kenai naa

I do I need Iman said...

chachos. alamak yeke. haha. fst tyme org kate tak phm.
taktahu ea fntastic friday tue ape? sbb tue tak phm ne.

alinac; salam kenai jugak.