jumaat yang giler fantastik ;)

assalamualaikum. bismillahiraahmanirrahim. ;)
pertama senyum . kedua baca dan hayati. ketiga amek pengajaran. keempat apa rasa? dan komen kalau sudi. ;p
baiklah keadaan sangat mengharukan apabila bersin tak henti henti macam ada tsunami dalam hidung. haha. dan keadaan yang agak bersepah di bilik macam  ribut. serta peng-editan yang tak reti nak habis habis- iaitu edit gambar aktiviti kolej sem lepas. walau serabut bagaimana pon melanda. mawar tetap menjalankan tanggujawab yang ketiga pada setiap minggu. selalu terleka dan terlewa tanggujawab pertama kepada cik rabu bt terkelu . tetapi selalu menunaikan dan komitmen terhadapt tanggujawab kedua iaitu cik khamis bt spontan. manakala untuk tanggujawab yang ketiga iaitu  cik jumaat bt fantastik pula jarang diabaikan dan jarang dikomitmenkan.! haha. abeslah nanty kena tanggung ...semua tua tanggujawab kerajaan mawarkuwada blogspot. haiyoo! agak agaknya komitmen menjadi isteri nanty bagaimana yaaaaa...kelam kabut! ... ... ..... ... haaaaaaaaaaaa sudah jangan melalut..lambat lagila awak awak. kihkih. ;)


sesi pengenalan dan berceloteh tamat. maka seperti tajuk diatas. harini jatuh pada hari jumaat akan diadakan fantastic friday ;) umurnya masih baru. 2minggu.baby newborn. sebab mawar sendiri baru buat dua kali. so ne kali yang ketiga. masih blu blur lagi? tak tahu lagi fantastic friday apa? ...


macam ni sayang. untuk jumaat ialah satu gambar dan ayat yang dicantum lalu menerbitkan satu kata kata yang bermadah. ayat itu dalam gambar tersebut. dan paling penting. boleh amek pengajaran. contohnya perkataan motivasi. mutiara kata atau teguran yang boleh diterima pakai otak dan logik akal ;) lagi best kalau background dia comey dan maksud tersirat ;) contoh anda boleh lihat di bawah ne sayang.  erk maaf mggunakan perkataan sayang tue. sebab sayang semua yang sudi baca!

fantastic friday kedua ;)<------------just click here 
fantastic friday pertama ;) <--------just click here

mari kita ramai ramai cuba buat fantastik jumaat ini! mawar punya bawah ni. korang?


hatymu tersentuh? ya atau tidak?

14 comments:

kunci locker said...

hahahah...senget ang..haha...ppe pn..ayat ni best...nk curi..nk curi...wakakakak

Rafidah Farhana said...

Hahaha ! Intro tak habes2 pasal komitmen.. Saya tak pernah buat satu pun.

I do I need Iman said...

kunci; hahahah. curilah weyh ;)
mnede snget. wawaw

rafidah; kihkih. kntoi plak. org busy kan. takpe nnty buat lah ;)

..hizamirahim.. said...

fantastiknyerrr...


:P

eyFa fAFa said...

fantastik laaa :P
follow awak lah

I do I need Iman said...

huza; hahaha yelaaaah ;p
eyfa; waaaah yeke? mekaseh laaa. syg awk lbey laah! ;p

Janatul Ashikin said...

bestnyer.......[errrr knpe atul xtao ek psal fantastic friday ni???sadisnyer...huuuu]

Kucing Serius. said...

Awhhhh. Aku selalu jadi silent reader kau lah mawar! Ahaha :D

Btw,tinggal 9 je lagi follower nak potong kau. Weeee. Sket je lagi sket je lagi :D

I do I need Iman said...

janatul; atul ne baru lagi lah atul. jom lah sebarkan.. hihi ;p

kucing; yekewwwww. oh so sweet. sape suruh tak tgl jejak. mnelah eden tau. kihkih. alaaaa jgnla potong! haha ak x actve cam kau lah kucing. tidaaaak!

kim heeruul said...

mmg fantastik..haha..kalo sakit kene pancung pon akan berjaya..keh keh ke..*kidding..^^

Farierahasanz said...

untung laa. . sebuk2 camne pun tetap updet blog. .hohoho =)

I do I need Iman said...

kim; ha? hahah pncung ape pulak ne. tkepal kim. mwr buat2 paham. ahha. thnx k! ;p

fariera; kihkih. dah sawang sgt blog ne syg oi. ;p. tq dtg

Pendamba Mawar said...

best ayat ni

I do I need Iman said...

mmg best. suke ;)