takpe lah awk lambat sikitt jee! pleasee!

please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please !!!!!!!!

salam. ha tengok kan dah jadi cmnie. im begging you. actually ne kena buat hari jummaat. kewajipan mawarkuwada pada datin jumaat ;) kihkih datin pulak daaaah. lagipun hari mulia dan raja segala hari kan jumaat. so nak begging mawar lambat dalam mase 1 jam 9 minit 9 saat je dari tarikh jumaat. haha boleh tak. lagipun mawar kira sekrang ne tetap jumaat bukan sabtu dah! haha. gilak xnak sabtu. tue lah hari yang paling ditunggu kooooot! hehe. sory sebab terlampau penat menguruskan hal ehwal rumah tangge mak saya. bukan saye ea! haha. so please accept this entri for friday. saya nak jujur je. kalau nak tuka entri ne ke jumaat leh jee. tapi tapi tapi  malas lak nak tuka tarikh kat bawah. ---->sebenanye tak reti bukan mlas. haakkhak kantoi lah pulak!  so macam biase ape kewajipan jumaat ialah! bawah nee;)

Fantastic friday ! ;)

ade contoh yang lepas mawar penah buat ;) . ne adalah yang terbaik mawar rase antara wordless wednesday dan spontaneous thursday. psal mawar yang buat. haha tadelah. pasal seorang manusia tak salah saling mengingatkan. n salu sgt kite wat kesilapan. life is fully of mistakes. n syg sangat kalau kita tak penah tahu atau amek tak tahu baut taktahu *baut pon boleeyh. taknak tahu dan tak amek langkah nak tahu . lagi sedeyh kalau taknak atasi langsung kan. betol tak. ? kalau rase enjoy dan bermakna. sila buatlah kawan kawan ;)  u will love it k!.  bawah ne mwr puye! . best bro ;)  nak tahu apa itu fantastic friday. click bawah lah dear?
okeyh ne gmbar dan ayat ayat ye ;)

 kali ne rase pahit masam sikit taaak? hihi ;p

13 comments:

Pendamba Mawar said...

kongsikan la ilmu

Ku Azhar said...

fantastic friday tu cmne?

Miss SheiLa said...

kire cm wordless wedenesday gak ea? heee

Faiz said...

mmg terbaik lah...cm kena kt batang hidung sendiri je..hehe

cik kia said...

heee best lah fantastic friday ni.btw,ayat 1st picture tu buat rasa sesuatu yg belum cukup dlm diri.huhur

kalau mawar sudi,jom lah join contest dkt blog kia :

http://yourvinylmonster.blogspot.com/2011/07/1st-contest-makanan-kegemaranku-by-cik.html

I do I need Iman said...

pdmba; yea yea tga kgsi lah ne ;)

ku azhar; gbungan gmbar dan perkataan. dan berunsurkan nasihat atau motivasi ;)

miss; maybe. tpi ne ade perkataan ;)

I do I need Iman said...

faiz; ahhaaah yeke. styp mnusia tak smpurna bro.

cik kia; okay t mwr jguk cntest pe k. mwr pon tak cukup lagi smuanye ;)

Ai-Sis said...

pon boleh la kakak manis.hahaha ;p

akiN aMar said...

yup.info yg menarik.:)

I do I need Iman said...

aisis; mnis? gula akk tak letak. grm jea letak. ;p

akin; hihi ;) jomlah sertai

cik dot said...

aahh! xd3. da lmbt tu lmbt r.
mne aci cmni. ;PP

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. macam terase jar :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jadi-popular-hanye-dengan-1-click.html

I do I need Iman said...

cikdot; ala awk leh laaaa.;p

syaza; hahha.jgn la wak. kte saling mgigti. tue pon kne btg idung i jgak;p