BLOGundi. waaaaah! by DAtin Tyka

selamat pagi dan salam satu malysia  pagi rupanyaa.! sah aku insomnia ;p. haihhhhhhhhhh-_-'
oke bile bukak bende alah ne kat dalam blog datin tyka. rasa cam blur blur sgt. ape ne. dengan perasaan berbaur penat plus selseme yang tak rety nak hilang sambil nguap nguap ala bayi yang comel baru bangun tidow. hahaha. between thanx to datin tyka ingat lagi awak pada saya ya. ahaks. malu tapi mahu*!

ceritanya gini abang abang akak akak makcik pakcik nekkk tookkk.*giler kentang lah kang kalo ada atok nek bace blog aku! hahaha*--------->abaikan... camni wahai rakyat jelita. . mawar ne tetibe dicalonkan dalam satu blog ni. haaa tu diaaaa blog ne. bawah ne ha. alamak ai terkejut ye mawar rase. ohhh mak aaiiii!
rasa cam tibe tibe jadik calon pas or umno pulak dah. takpon mpp.majlis perwakilan perlajar lah kawan kawan! bukan majlis perbandaran petaling oke ! hihi. mengundi pon xcukup umor.  tetibe kene di undi. 
ha apa lagi kawan kawan. sapa yang rasa rasa sayang mawar tue kawan sejati tue kawan yang setia tue. ahaks. sila lah rajen rajen kan jari anda mengundi. tidak perlu sms mcm maharaja lawak. cuma click di bawah saja.! ;)...begitulaaaah awananaonononono,*berlari setempat--------> gaye mengundi anda! (abaikan~) haha
click sini jika ingin mengundi----->Undilah Mawarkuwada ;)
pilihan di tangan anda.
bajet iklan colgate lak aku ne ha. hahaha. untuk yang sudi undi tueeeeeeeeee. ne ha utk kamu kamu ;)
si lemah suka makan dauh selasih.
pada yang sudi terima kasiiiiiihhhhhhh!

keputusan> mawar dapat no 6 tak silap dari 20 orang calon! yeay. mekaseh smue dgn 56 undian sahaja ;) love it
masuk pringkat seterusnya tapi tak dpt buat cabaran tue. sedeyh sbb tak dpt berlawan lagi. sebb intenet mogok dua hari xkasi rehat. ha3. mekaseh datin! dan yang terlibt ;)

4 comments:

Gelugoq said...

menapak.. wow!! nice blog)

MaiRa QuEeN said...

nice blog dear..dah laen..

anisyafrina said...

alaahh... x dan nak mengundi.. undian dah ditutup.. huhu..

nanti kalau ade mase, jemput joint contest yg sy buat kt www.akusyafrina.blogspot.com
^__^

I do I need Iman said...

geluqoq; hye awk.. awt nama hang gelugoq. hihi.;p

maira; hihi tade lah lain sgt syg ;p

anis; eh takpe dah lepas lme da. oke anis! nk join ;p. dulu join tk mng ,hahha