parah teramat~

salam satu malaysia yang boleh tahan jugak panas nya, salam satu selsema

eh bukan nak doakan korang bersin or selsema cam mawar tau. cuma itu permulaan mawar punya mood dan keadaan ketika sedang mula bermanja manja dengan blog ini. al kisahnya mawar asik bersin beberapa kali. lebih daripada 20 kali.rasanya hidung ne hampir tercabut dua tiga kali tapi gagal juga.. masih terletak di tempat  asalnya. masih kiut miut seperti asalnya cuma warna merah menyala macam badut tepi jalan -_-'

mungkin juga boleh dinobatkan sebagai ratu permaisuri bersin sedunia tanpa henti. dan juga ratu permaisuri yang menggunakan tisu paling berjuta juta dalam dunia. series kalau takda tisu takdalah mawar. OMG. mengapa hidupku bergantung pada tisu. alahai mawar. apa sudah jadi.! ne bermanja dengan blog pun pegang pegang tisu lagi.  kat sini mawar nak kongsi pengalaman jadi ratu dan permaisuri ne macam mane. bukan calang calang orang leh jadi tau.

dan paling sedih sekali. mawar terlupa ingatan dan hilang sikit sikit ingatan. terlepas appointment dengan doktor pakar sakit jiwa, maaf typo. doktor hidung laaaa...namanya sangat panjang jadi singkatan doktor hidung. ! dekat hospital tengku ampuan rahimah jun yang lalu. jun ke julai. sudah sudah lah berpenyakit amnesia! aiyoyo mawar. hospital? see parah kan. actually sejak dari form 2 ada dating dengan doktor kat situ. lahir kat situ dating pun kat situ. sampai ke tua gamaknya jodohku dengan hospital itu. jangan kena kawin dekat situ. *mimpi ngeri.
tue haa. kat bangunan baru tue. tempat dating mawar
 lepastue ne hospital tiada parking available. dan dikenali kediaman tahi burung gagak !

setiap hari diwaktu pagi, kewajipan bersin paling koman 5 kali. itu mukaddimah. kalau dah masuk isi kandungan 5x2 jadi 10 kali minimum. maksimum mungkin tidak terkira dengan jari dan minda ku. belum masuk penutup. time malam malam. sebelum tidur. macam supper bersin?. haha. pon boleh. sehinggalah penah lelah bersin. maka akan tidur semula seperti bayi comel lote kononya. hehe . bangun bangun matahari atas kepala. menyesal kemudian hari. ish ish.

mak ai. esok nak exam. jangan la bersin melanda, virus kertas tue,. haha, doakan mawar!
rabbi yassir wala tuasir. ;)

p/s; semalam kan tak jadi janda. dapat makan bukak puase dengan roomate. selama bulan berpuasa berjalan baru sekali dapat berbuka dengannya. bajet mak datin . haha. 

9 comments:

cik dot said...

good luck derr.. ^^~

I do I need Iman said...

mekaseh darlg. alhmdllh okayy jeh ;)

Faiz said...

dugaan bulan puasa nie..nk bg byk pahala..hehe..=)..sabar jela..

Myung Dae said...

HAHA, dah siap dah ek hospital tu. =) Perr!! Jaga kesihatan, lagi bila panas terik. bahaya.!!!

sYafIk-wAy said...

hachhoommm ! .. erk sorry . haha

I do I need Iman said...

faiz; hehe. puasa puasa. sebaik puasa kan ;p

myung dae.
laaaaa dah lame siap laa. ne tahun bile tatau ne? haiyoo. mekaseh bro!

syfik; aiyoyo virus laa!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

kiter pun selesema truk! badan panas~
t_t

Wawazzup said...

gud luck ok!!
bnyakkan minum air suam ea!!

I do I need Iman said...

tieha. hehe senasib!
wawa; adoii kdg lupe. pose lgi kurg laaa