gmbar tidak mungkin berkata-kata.

assalamualaikum dan salam satu ramadhan . susah kalau tak berkata kata, susah lagi kalau dah masuk cik rabu tak terkata. dalam bahasa pandai. wordless wednesday. selalu diabaikan. kali ini. diberi perhatian. diberi kasih sayang dan nafkah iaitu entri saya.dan dan yang bawah ne gambar atau bahasa moden lain. macam flyers laa. untuk WW la. nak kongsi bersama. tawaran bersama ;) tolong hargai beliau.

jeng jeng. ha ni dulu mawar buat untuk kolej.. nak tahu sangat kan kenapa mawar yang macam mak datin busy sangat .asek asek busy busy busy. salah satu macam ne lah. sila abaikan pelajar diploma diwajibkan hadir dan  tempat kupon makanan disediakan bagai tue sebab tue bukan misi WW hari ini. haha.anda tak terlibat kan.! penat bhai buat atas ne dalam masa sejam kot. tapi alhamdulillah. ada orang suka ada orang puji. bagi mawar kelam kabut. sebab kebanyakannya kabut!  ;).

 harini jiwa kosong sikit. insyllh malam nanti diisi dengan amalan sunat. sebab ape? dah tiga hari berbuka sorang sorang. jangan bagi aku janda talak tiga lama lama lah wei. cukuplah tiga hari terseksa.aku pun nak berteman jugak! dan nafsu lapar belum lagi. tapi perut sering bermain drum dan piano. cuma cuaca sekarang kan., jadi rasa macam kemarau dalam mulut. kering yang teramat. hanya mampu bertahan di gurun sahara ne. just smile dear. . . .dan aku baru je igt nak jadi baik sikit ,solat dulu then baru melantak smue. tapi tengok... sekumpulan monyet gila tengah bercamping dekat dekat dengan toilet. kesabaran kesabaran...dah dah ini wordless wednesday! bukannyeee celoteh panjang wednesday!~ baiklah berhenti. lampu merah. selamat berbuka sahabat dan yang lain lain!

* lagi 5 minit berbuka. . meniti waktu keseorangan..T_T.. beginikah di hari tua. oh tidaaaaaaaaaaaaak!


*skrg dah berbuka. agak kelakar tyme buka buka dgar suara sumbang minah3 kolej ne jmpe pkcik monyet buat perhimpunan kt toilet. mcm perhimpunan bersih kaa.? . lagi takle bla satu pkcik beruk ne rupanya dok intai aku mkn dekat tgkap . terkejut beruk aku. sebek kunci tingkap.haha ;)

15 comments:

Nyamuk Terbang said...

haha terbaik!!

JiwaMusik™ said...

aha nice.. :D

Faiz said...

terbaik..gmbr yg berkata2..huhu..

khairin said...

balik la meru, buka gn mak...

I do I need Iman said...

nyamuk; haah mekaseh nymuk ;)
jiwa; mekaseh jiwa.
faiz; hahaha dye tak kata pape laaaaaaa! ;p
khairin; yea mmmg ne mggu blik ponn. hu3

Pendamba Mawar said...

fuh..mantap!!

Syazwan Che Deraman said...

bagus bagus ;)

shafiqabdshukor said...

nice...
tawaran yg org selalu lupe..

I do I need Iman said...

pdmba; apeee yg mntap yee ne? haha
syazwan; mekaseeeh la.
shafiq; yep betul tue
diri sndri buat pun salu lupe ;p

saiazuan said...

sobs wordless yg plng menyenyuh jiwa :)

try tech thursday lak ;)

I do I need Iman said...

saia; paling? ouh pengsan! hihi.
tech thursday tue hapeee?

TisuMedia said...

menarik..
cuma , poster ke2 , susunan ayat terlalu rapat.. kalo dijarakkan , lebih jelas isi kandungannya..

bila rapat, nampak macam serabut sikit.

I do I need Iman said...

tisu; mekaseeh!
ini sebab nk cepat. mmg kabut kelam pon mawar rase! nak cepat punya psl. org minx tlg. tyme tue baru bgun tidur. ahhaaha. tq!

cik dot said...

nice r derr.. ;))

I do I need Iman said...

dot; mekaseh der;)