maaf awak awak ;)

maaf . im sorry.
ungkapan yang penuh makna dan tersirat. tak salah kan menyebut maaf.
ikhlas dari haty mawar utk sesiapa yang kenal mwr dari dlmn dan luaran. ahaks.
mawar kat sini just nak cakap itu je. as a blogger. as a human.
tak semua yang tertulis dapat menarik haty sesiapa
kadang kadang terlanjur lanjur percakapan kan.
tapi senanye tade pon yang ban mawar. yang kutok mawar. kihkih
blkg taktahu lah kan.;p. cume tah. tergerak naluri jiwa mawar nak ckp maaf.
sebb bagi mawar. mawar xnak hampakan pembace bila bace. -_-'
kadang kdg ayat mcm kasar bile mawar jnguk balek *alhmdllh sedar jugak minah snget ne.
hahha.im so sorry. mawar sgt selamber pulak orangnya. hehe. but nice to meet u all guys.
so xslhkan kirapatkan persaudaraan ini. n ade ape ape tegurlah yea.;) 

then mawar asek busy je. kesian blog ne. so sorry my little chubby  busyuk busyuk blog. hahha.over
n  sory guys yg tagged mawar dalam entry or contest segmen ke.mawar tak sempt nk join. lepas ne insyllh mawar join. mawar bagi komitmen kat korg pulak!.bagi yg xkenal lagi. mwr sesgt busy orgnya. ;)
dan lagi satu! mawar akn sebanyakkan komen insyllh kat blog korg. kadg kadg dah syok tgk blog org lupe komen! haha. n one more thing. ade pape tak sukeeeeee ckp jee tau. kalo smue sukeeee pelikk pulaak lah kan.!

the best way to learning is to do all the mistakes ;)
p/s; baru lepas kursus. kena basuh cuci otak. ne yg jadi cmne. haha ;p

17 comments:

Pendamba Mawar said...

hurm ada salh... hurm tapi takpe la

aremieroul said...

nobody perfect honey...^^ sebagai kawan kalau ada yang buat salah saya dah maafkan..^^

I do I need Iman said...

pedamba; alaaaaaaaaaaaaaaa ape dye. plzz

aremieroul; oh so sweet. terima kasih byk2 ! mwr hrgai!

Pendamba Mawar said...

ah rahsia la

I do I need Iman said...

asal plak rahsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
hish tak tdow mlm kg,

Afsar said...

Utamakan maner yang penting dulu...Blog ni akan sentiasa wujudkan, so dont worry kalau tak sempat update sumer..
dah2, heppi jer yer~

SheyPull said...

epul maafkan wada...:P
wada pun maafkan epul..:P



JOM singgah blog saya nak...air nie halal ke x?..dah ter minum nie...

I do I need Iman said...

afsar; terima kasih afsar. so nice u ;). okeyh okeyh! smgat dah neeeeeeeeeee.uwaaaaaa

sheypull; tq sheypull ;p. tade wat salah pon ngn wada.;)

msredcheesecake said...

Apa yg istimewanya bila kita tak malu mengaku salah and say sorry...hhee

Farierahasanz said...

kadang2 kite taa sedar yg kite da wat satu kesalahan . . so meminta maaf 2 perlu walo pun tade org ckp kite salah =)

Pendamba Mawar said...

rahsia lagi...
msredcheesecake>kita akan mendapatketenangan.. :) kita sebagai insan penuh khilaf yang sentiasa melakukan kesilapan secara langsung or tak langsung... jadi bukakan hati untuk meminta maaf dan menerima maaf..:)

I do I need Iman said...

ms red ; byk sgt istimewa. bak kata pdmba tue btol sgt ;) kte bukan nabi. jadi byk2 lah minta maaf. dua perkataan yg cukup indah ;p

fariera; terime kasih. btol jugak kan,manusia mlkukn kslpn tnpe sedar ;)

pdmba; pakar motivasi kita ;p

Pendamba Mawar said...

ne de.ish

I do I need Iman said...

pdmba; yes u are.

Pendamba Mawar said...

belum layaak

Mayra Azemi said...

gaga . . manusia ade mcm2 karakter kak mawar . . kan3 ?? tapi dlm bnyk2 karakter tu tadea satu pun kita boleh jumpa yang perfect . . :)

manusia mesti akn buat salah . . mayra rse akak mmg tadea buat salah kat mayra . . mayra ponn nk minta maaf yer ??

I do I need Iman said...

pdmba; layakkkkkkkkkkkkkkkk!

mayra; hehe so sweet my dear ;)
tkpe. ugkpn maaf tue ikhlas dr akk. thnx okeyh ;)
myra pon tade salah ;)