saya ada boyfriend lagi satu :D

salam, selamat tengahari-selepas-solat-jumaat

alhamdulillah , harini kerajaan mawarkuwada sihat, cuma mengalami ke-selsemaan , iaitu penyakit luar biasa tetapi buat-buat-biasa. untuk mengetahui lebih lanjut tentangg penyakit kerajaan ini, awak boleh tekan di sebelah : penyakit comel. alah entri sebelum ni jeee pun lah awak awak.

OHPS. sebelum mulut comel ni melalut tidak tentu hala. maka kerajaan meneruskan maksud utama tajuk tersebut. sedar tak sedar , akhirnya kerajaan mawakuwada mempunyai boyfriend lagi satu. sebabnya dulu kalau boleh saya taknak langsung ada macam tu. kononnya hendaklah setia pada yang satu. tetapi akhirnya terjerumus jugak kepada begitu. aaaahhhhh mengapa pula ya. mungkin atas tanggujawab lagi besar kot. * eh kenapa macam awak-awak tak paham jer. *erkk.hihi

MAKSUD UTAMA:  maksudnya saya telah mendua-duakan apa yang patutnya menjadi satu. dalam erti kata yang mudah. you just need to have one. why two? * haha ayat macam keling jap

Maksud sebenar ialah , saya ada awak yang lagi satu, yang menjadi tanggujawab saya, menjaganya menengoknya dua hari sekali, meletakkan segala input dalam badan awak, memberi awak makan dan minum serta tidak membuat awak kelihatan sunngguh bohsan! dan awak ialah DIA. dia bawah ni

SI KACAK BLOG KEDUA :D


TERSIRAT : saya cuma ada blog lagi satu a.k.a boyfriend lagi satu, namun bukanlah 100% milik saya, kerana ini merupakan blog rasmi kolej kesayangan saya. dimana disini lah  'benda alah' yang saya dok sibuk kehulur-hilir sibuk selama ini. dimana sebagai seorang pelajar yang menggalas tanggujawab keatas 1200++ pelajar lain. perrrhh. penat memang penat sayang, tetapi amanah jangan buat main : D . * oh saya pelajar uitm shah alam untuk  makluman. err -_-'. kalau tak paham paham boleh terjah!

HARAPAN: saya cuma tukang update blog sana,blog sini tetap dihati sanubari.  namun harapannya agar anda pun sudilah jenguk/ follow kalau ada masa dan kerelaan hati sanubari. mana tahu boleh berkongsi sama pendapat. atau mungkin rupanya anda uitm shahalm juga? hah kan. itulah boyfirend baru saya! sayang sangat kat dia!  sebab dye kacak :D harhar

p/s: boyfriend betul? oh tidak ada lagi, ikut Yang Maha Esa jelah :P saya juga ada scandal , disini : scandal-scandal saya.

4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

cuba baca dengan teliti sebab font mcm susah nak baca.. hmmm ayat pun saya tak paham gakk.. huhu :p [link blog saya]

I do I need Iman said...

hahaha,. alamak yeke.. terima kasih! nnati akn di improve!

myfirdz said...

salam ziarah.. jejak.. done follow.. follow me back..:)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

Obat Herbal Ace Maxs said...

Berbagi Kata Kata Motivasi
Jangan Pernah Menghitung Kerugian Karena Akan Membuat Kita Malas Untuk Membangun Kembali Usaha Yang Rugi Tersebut. Kerugian Cukup Sebagai Bahan Instropeksi Diri Agar Kita Tidak Jatuh Pada Lubang Yang Sama.moga bermanfaat salam kenal.