make up blog.ekawww ada?

salam satu bersin. hai semua.haiii haaaaaaaaaaachummm! 


intro budak hingusan : ohps maaf  awak. ini adalah jangkitan kuman virus paling merbahaya awak. boleh bawak penyakit bintik bintik hitam di badan dan tompok tompok merah di muka.lalu akan timbul taik lalat hidup gemok comel lote dekat bawah hidung. huish dasyat! macam muka dan badan badut pulak. nak elak? oh senang sangat awak. caranya sangat mudah. tanpa bayaran dan kos pun rendah,. tapi satu je penting awak. iaitu : ikhlas dari lubuk sanubari jantung hati yang terletak di dalam sebelah kanan-eh-kiri-kot badan awak.. dan caranya ialah. : baca entri gua sapa habis! muktamad!kalo xgua lempang. hihi hihi maaf.ok-tak-lawak-pun-mereng-agaknya#okbye#okhye#

isi hakiki isi sebenar : gua nak cerita, gua dah make up blog gua. walaupun realitinya diri gua sendiri tak reti reti nak make up muka gua.atau erti kata lain pemalas yang amat dalam menggunakan barang berwarna warni .dari warna lampu isyarat dan watercolour tue lalu campak dan letak dan toyoh dan tempek dekat muka gua dan jadilah berseri seri bak bidadari ataupun  bidadari version badut.haha memang sah sah gua tak reti make up. make me up gua retilah kawan kawan. hihi. (berdiri sudah.bukan susah pon,;p) kalau tengah loading takpelah. mungkin tak sempat bertadika dulu dulu.

gua ada satu bahan make up yang gua gemar gila. dari hujung dunia sampai hujung barat memang ada. gua tergilakan barang make gua. gua gila. lu ada gila? tak ada kaaaann. senang jea gila gua. ha ne bawah ne
gua ada PS. benda kesayangan gua. eh ps tue bukan printscreen okay .bukan pasar semah juga. tidak. bukan pergi selamanya. oh bukan. bukan pulau serdang *erk ade ker? dan bukan paling syiooook *erk takda kaitan. play station punn bukaaaan!
ps tue sayang sayang ku adalah adobe photoshop cs3. yelah gua takdak latest version cs5. asalkan ada. gua zuhud. ok-perasan-bye# terima kasih kat orang tue, yang lama menghilang-pasai ajar gua benda alah ini. dan maka terlihatlah hasil yang kelakar dan pelik sikit.oh warna kesukaan gua adalah hijau. dulu gua berlatarkan pink ungu gua-dan-nampak-macam perempuan ayu gedik jap. haha
ini
kepada
 ini
cilok dari print screen cik muna rahimah yang tersayang tercomel terbaik n other ter.. lupa nak ps sendiri. hihi ;p
kepada

p/s: oh dulu header gua gemok. makan banyak. diabetes. sekarang gua bagi dia senam masuk fitness. no more rice.just vegetable. jadi kurus cekeding macam tiang dah  header gua.. macam gua, haha perasan-lagi-okbye# eh korang ok tak? buruk sangat ke perubahan ne. dari dulu nak buang binatang gerak gerak 'be my follower tue' selalu lupa. padehal tak jumpa. lupa yang mana link. haha

16 comments:

acul said...

yeay hijau. i lolike. tp yg "intro budak hingusan : " kalo dipekatkan/gelapkan lg kale ijau tu lg lawa. ni terang skit hehe

Noraien said...

wahhhh,header baru .cantik ;)


jelesssss !

I do I need Iman said...

acull: yeke same ke kite kegemaran! yeay. bestnye. tuela nak pekat. tapi tue jea kaler ijau yang ade dalam new post. apa boleh buatt. hihi. tq

ain: hahah jgn nak jeles sgt lah kan. nnty besday ain mawar bagi. haha

kim heeruul said...

perhhh..blog dia dah awesome lah.

CekbOlat-bOlat said...

hahah.. mcm2 btul kkak syg ni ^^

I do I need Iman said...

kim: hahha seee. lu jeles. sabar ea. gua paham. eh lu nk gua edit header. time besday boleh. haha. tetibe#.tq bro

bolat: hahha hihi akak ne pelik kadang kadang ;p. tq dear.

Ah Long said...

niceee, mesti pro pS ni :)

@ Syima Raaif @ said...

ok cantik awak make up blog ni..cantik kan blog sy pulak bole hehe

btw singgah sini drop commnt =)

Apih El Nino said...

Style lah :)

Eyda Syahida said...

weewiittt!!! >.<

I do I need Iman said...

ah long: boleh la sikit2. hihi tq

syima: boleh jea..tapi takut tak cntek kang. ;p. tq dear.

apih;yeah. i like! hihi ;) tq

eyda: wit wit ;p

Muna rahimah said...

lawa lahhh . dah lah wane ijau . sedap mata memandang . huhu ^___^

I do I need Iman said...

muna: untglaaa akk amek ps adek. ha3. tq syg

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

wah .... santek pulak ... =)

Kikien Omar said...

nice2!!!! nice je yang baru ni...nampak lebih kemas. hee ^^

I do I need Iman said...

naurah: ykeeee. mekaseh!weeee~
kikien: terima kasih sgt lah awak! teruje mendgar ye.! ;)