sakitlah awak. !

hye semua. salam satu blur n salam satu mata burung hantu.

oh burung hantu ada dua mata okayhh. maaflaaa dulu tadika tak fokus. main lari lari main kejar kejar main nanges nanges. inilah akibatnya. hehe. seterusnya . maaflah wahai blog sayang. asik dipinggirkan.asik diketepikan. dah penat dah mintak maaf dekat blog. tak reti reti nak update.blog pon dah tak larat nak maafkan dan tak larat nak meratapi kesuyian yang melanda. asek dimadukan dan diceraikan talak tiga. rujuk dah kali ke 300 kot. haha. sayang kauuu lebeh laa blog bucuk bucuk. haha. serius dah masuk air -_-'

okay sesi pengenalan meroyan tamat.

nak masuk ISI: ONDWAY : maka semenjak dua menjak tiga menjak ne. badan asek sengal sengal belakang. tidur pun tak menentu. macam bayi comel bangun tengah malam terjaga. pasal tidur xlena posisi struktur badan tak kena. pusing 360 darjah seminit dua kali. meniarap melentang kuak lentak menyandar kuak kupu kupu kuak rama rama semua adalah. mana taknya. tidur kadang kadang atas lektop atas beg atas pensil box atas pensil pen henpon wayar lektop dan barang barang yang tak patut berada di atas katil. tapi takdelah smua tua bawah aku. mane muat ok!. i mean surrounding la. haha. habes tercucuk sane sini sakit dibuatnya. sebab semua kerja aku buat atas katil. last last terlena sendiri.

termasuk ISI: disebabkan badan macam ne. akibat program yang tak menentu. termasuklah program Timbalan Naib Canselor UITM di kolej tercinta. yang buat sakit sakit badan. mari kita kenali abang licin ;). abam TNC kita . jaguh bola sepak uitm. sapa tak kenal siaplah. jangan dok UITM lagi dah pasne, tuuu diaaa. hensem kannn?

MAKLUMAN : SINGLE BUT IM NOT SURE ITS AVAILABLE or not. 
ISI: maka terdapatlah satu musibah lain yang dah lama tak rasa tapi tak patut dirasa. dahla badan aku serupa sekejap berfungsi kejap tak. tiba tiba datang pulak tak diigini. camnie ceritanya abang akak oi.

pagi yang kurang indah : bangun bangun pagi menguap menggeliat atas katil. pandang kiri kanan. oh pagi sudah. tolak selimut jalan jalan terhuyung hayang ambil bakul mandi. bukak pintu pakai selipar huyung hayang lagi masuk toilet. kabur kabur pandangan toilet basah. jalan jalan lagi masuk toilet. bukak bukak paip. setitis titis. dua titis titis. tiga titis titis. dan tiada titis  titis lagi -_-', oh air tiada.hayunnnn sungguh.  frust menonggeng. keluar dari toilet. huyang hayang lagi. jalan jalan jalan.. tiba tiba sriiiiiiiiiiiiiiiiittttttt. tup!....ahhhhhhhhhhhhhh...ahhhhhhhhhhhhdoii.. kebabomm.pang pung ping pooooooooooong...tungg tangg tonggg! (taktahulah aku nak buat bunyik dia cemane-_-')

bertaburan alatan mandi ku ke udara dan jatuh bergelimpangan macam hujan ke lantai toilet. oke fine. aku terjatuh dalam toilet. jatuh baik punya. tergelincir landing baik punya. . .macam tengah duduk kaki ke hadapan. lantaran itu dua orang wanita prihatin menghampiri gua menayakan keadaan gua. sambil tersengeh sengeh kambing gua cakap: takpe takpe okayyhh jee kak. hehe. disebabkan gua mamai jugak lah , gua pun tak dapat rasa kesakitan tersebut -_-'. kuasa ajaib. gua cabut malu ke toilet yang ada air. dan kabut pergi ke kelas. haha. ini smua angkara selipar licin gua yang takde bunga langsung di tapak. kali kedua gua jatuh. dan ramai manusia sarankan gua tukar selipar. pasal setiap kali gua jatuh. dasyat . baik baik kawan kawan. OTW tukar. ;)

mooral of the story : gua lambat ke kelas 15minit. 3 hari kemudian baru sakit belakang gua. adui janganlah jadi pape. ;) . dan kalau nak mamai. jangan nak mamai sangat lah kan. !

13 comments:

Ku Azhar said...

hehehe mcm2.. slmt xde gmbar time jatuh tu...

Pendamba Mawar said...

bahaya.. nasib baik jatuh badanhati2 ye lain kali

APi said...

kau uitm mana dok?

kim heeruul said...

len kali hati2..jgn mamai sgt.haha

Nyamuk Terbang said...

ala kesiannya kau

cma..cimot..shimoro said...

pic kucing tu comeiiiii sukanya.. tgk... ok .. hehhe ^_^ huhuh
tglkan jejak...nnt leh g blog saya...wink wink ^_^

I do I need Iman said...

abah: ahhaah gile ke ade gmbar tyme tue. takde sempatnye nak snap ;p

pdmba: mmg sgt bhye ponn. tapi wt bodo jee ;p

I do I need Iman said...

api: uitm shaalm. kooo?

kim: baik bos.. nanty gua hati hati okaayh. tengss. termamai.

nyamuk. apa nasib ;p

cma; okay dear. takde mslh. coming!. haha kucing tuee mcm tuan blog dye ah. tapi ak tak gemok koot.

zulhilmi tempoyak said...

aloloh...ciannye diew...

I do I need Iman said...

hilmi: benda dah jadi ;p

cik dot said...

hahhaha. ap da kau nie.. tu r g tukar seliper tu. mcm2..

Noraien said...

bhye nyeee.lenkali hati2 kayh .

nie bdan dah okay ke?

I do I need Iman said...

dodot: hahah susah woo ko nak jmpa kawan cam aku kan. pleik pelik ;p

ain: okayyh kot. sakit jee kkdg. mekaseh amek berat!