CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

salam semue.hall0 halllo0.. hihi. bohsan puye bohsan. then mule lah. terjah terjah dan terjah.. wuuu. xpena3 dalam hidop lgi join bende camney. nak try boleh. hihi.(^-^). join contest ne name ye contest hitam putih PALING COOL.hihi cam best pulak kan. maklumlah org junior nak join. xsalah kan. okay. detail semue ade kat bawah ne wokay.=) . btol ek mate dye coklat. i guess yes.haha?





1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..
tinggalkan link dekat entry ni ~ good luck ! 


1. sudah dong 2. sudah sudah dong. 3.bawah nee lah.sudah..4 bawah ini juge, siap dong,5. sempat lagi!

hey hey kawan, aha sape rase xmau duet angkat ape yg korg nak angkat!! haha. xdelah. actually enjoy jek masuk contest ne. ade rezeki alhamdulillah la kan. n kalo ade duet sebyk ituu. maka dgn automatiknya. saya akn pegy shopping lah! baju dahh uzurr sgt. ish3...kasut dah nk terkoyak rabak..ish3. selebihnye. nak simpan.! mane lah tau utk haji nanty. ha3. perasaan jek


mau tagg ini kaawan maa.=)
 1. dodot
2 . athirah

dan gambarnya ialah. bawahh ne.! oh kenapa. sebab saya amt rindukan mereka. ank buah buah ku yang tersayang. mak su wndu tahu. mengertii.! hihi . (0-0) (^-^) dorg sgt berkasih sayang. hihi


7 comments:

yana said...

nak join contest ue jugak boleh3..?
mesti kite menang...kuang3...
(terperasaan sudah)
=)

I do I need Iman said...

tpikan. wat sedeeeeyh jek. dah tutup lah contest uh!!!!!!!!!!
uwargh tensen3...

shahidatul fatihah said...

nk jgak....!!!!!

I do I need Iman said...
This comment has been removed by the author.
I do I need Iman said...

eh cop cop., ptndgn ne maseh berjalan smpai 1 march.;)

siti fatimah said...

salam & hye ! TERIMA KASIH JOIN CONTEST NI :) GOOD LUCK YAAAAA

I do I need Iman said...

siti; okayh. xmenang pon. ;p