Tuhan Jagakan Dia

Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmu

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku, kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

# ditujukan kepada mereka yang menyayangi beta, khas buat sahabat yang dirindui dan digilai, dodot hani's. family familis, bonda comel yang tercinta, kawan yang tidak dilupai, teman yg menyinggah dalam kamus diri beta yg senget. si muncit yang menghibur luka lara. teman tapi mesra di facebook dan twitter dan blogger. (terasa tak? :P ) dan sesiapa yang secara langsung tidak langsung pernah meyayangi dan mengambil berat pasal beta ( bajet pulaaak hot , haha) dan kepada yang sudi membaca . walaupun beta macam macam tak pernah pun ingat korang semua, tapi dalam hati sentiasa tersemat nama nama anda. no worries.
perasaaan beta : ffuuhh tetiba sedap pulak lagu ini kan. hakhak. layan jiwang tetibe. haish sabar sabar. Yang Maha Mendengar kan ada ? senyumlah semahumu :) ,senyum sampai ke telinga kalau ada lagi yang sudi menjengah blog kusam ni. tetapi dah spray dah dengan Febreeze -_-' (erkk)
pesanan hati: Happy Birthday kepada si muncit, moga anda bahagia & sejahtera  kehendakNya . Insyaallah.Tuhan tolong jagakan Dia. wink wink* masuk air

#lagu ni kredit to Motif Band, motif sangat? haha.

4 comments:

sha my heart said...

happy birthday dear.. Cayang cayang cayang

I do I need Iman said...

mekaseh sha. not mine :D tq

sha my heart said...

ic. Silap org plak. Hahaha

I do I need Iman said...

haha. takpe. mawar punya bulan 1 tau!