sila untuk pecah otak+kepale!

salam. bukan aku nk suroh korg lggar peraturan dunia n jadi budak hampeh ngek ngok dgn pecahkan kepale masing masing. haaaa giler ape.jgn buat tebiat wahai adik adik ku *bajet tue jap. astagfirullah. hihi. senanye. ini adalah satu akibat yang tidak diingini daripadaaaaaaaaaaaa>

belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar belajar


haaaa. tengok sampai bold n bape juta ak letak. menandekannn aku tgh gile dgn buku. dan buku pon gilekan aku doe. hahahahhahahaha *gelak agak setan+stress+saket otak +jiwe kacau   . huh jgn tanye asl aku xcuty. xpayaaaalaaa nk mnjelessskaaan ak n buat buat terkejut. haha..xkesahh.blueeekk. he3.ak ne amek course pelek. final pon belom lagi. bagi yang tidak mengetahui. aku amek bende alah ne haaaaaaaaaa
CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT ;) c.a.t

aku belajar cemane nak buatkan kucing ne comel seperti di atas dan jadi comel lote;)
kirenye ak belajar jadikan dorang ne model lah.cane nak bgi reaction dorg bile pose. jadi modelling.care pandang yang lagi menawan ke...haaaaaaa mcm tueee laaaa course aku!
* ade jugak ek kosssssssssss cne?. ..............silaplaa kalo itu yang bermain di pikran korg sekrg!!tipah tertipuuuuuuuuuuuuuuuuuu! ;)

 aku memang amek cat. tapi yang neeee lah bro!
bawah ne.buku dye. wane ijau. cun eeennn. ade minah omputeh sesat. boh gmba ak lgi best kot. lagi semngt orang laen nak beljar. *sudahlah makcik mengaruuut jeeeee!   nah detail ape bendeeee yang aku amek ne!


*actually ne course dari UK. bukan program malysia cam diploma. n mcm asasi. tapi lagi senang cite ne sijil ;) n mcm fastrack utk account
*then ade yang tempoh setahun n setahun stgah ;) cepatt enn. younger than others. hihi
*then nnty terus masuk degreee account. iaitu ACCA. association chartered of certified account.ha gi search kat pakcik google kalo tatau sgt. ;) intresting 
* same je cam diploma account yang tige tahun tueeeeeee. jimat mase kooooooot!
*guranntee kerja bile keluar. gaji depend on result .startg gaji ribuan rggit mlysia ;)


sekrang dah tauuu en ak amek pee. so jgn ckp ini senang. 3 tahun bhai sgkatkn jadi sthun stgah.. lu rase senang ke susah bro ?? gua tnye neeee. logik akal mengatekan ini sgt laaaaaaaaaaaaaaaaah susaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) hahhaha
tpi ku hanya mmpu tersyum lagiii ;) * nk smbung beljar. bye bye ;) hihi

6 comments:

sYafIk-wAy said...

hahaha , jangan tertekan sangat .

Syafiq Rosli said...

untg lah..hehe..slmt belajar ok..t.cre

Eyda Syahida said...

hahahh eyda yang amik dip akaun 3 tahun ni pun peningg.. huuuuuu~

I do I need Iman said...

syafik; hehehe. thnx ;) insyllh x
syafiq; terime kasehh bos. tak untungg.;p
eyda; ohh yekeee same ea. ic. ;) same3 pening

Doktor Cinta said...

nanti kita sambung degree akaun sama2 ok.. abis bila?

I do I need Iman said...

abis dec neee lah ;). then dgree