sebab mengape kenapa saya jarang tengok tv ?!

assalamualaikum readers!
point pertama > tabiat yang tak bgus! haha. cam katak bawah bumbung plus bawah lori.
point kedua > jauh dari unsur2 tak sehaat di tv. kurangg sikit dose eden. hihi
point ketiga > sudah didik oleh ibu terchenta, kurgkan bertv. last3 eden ckp, bykkan berintenet!. haha3

Sebab mengape kenape bagaimana kenape siapa ape sebab haha saya mengaku saya tidak gemar bukan tidak. tetapi kurang gemar dan tidak tidak selalu bagai lah untuk menonton televisyen.

1) first of all .SEbab ada bende alah ne! eh sbjik lah pulak lappy kite. ting tong!
2) dissebabkan alahan tue. makeeeee muncullah sebab sebab yang berikut. seperti di bawah. ! BLOGGERS+sahabat blogger...!! ;) i loike. ekau punye psl la syg, alamak dlm bhase arab lah pulak. hihi. saya sayang sahabat blogger.! hihi ;)

3) makhluk yang seperrrrrti ini. pakcik mark neee lah . suke suke je wat. aiyoyo.jumpe balek smue kawan kawan yang dari sejak rahim dah jumpe smpai lah ke tue janggut gini ha. hahaha. tapiii kadang3 lalaiiiii kan kan. facebooking.!


4) maka pakcik mark tue. telah mmbuatkan saya merasakan perlunye itu game dari Fb utk dipermain mainkan.! wuaaaaahaaaaaaaah. lagi lagi pasal masak menghias decorate. hishhhhh. xleh nak lari -_-'
CAFE WORLD . BANKING LIFE , HOTEL CITY. !!


5) dan ketagihaaaaaaaaann terus melande. apabila wujudnya pemainan mainan diluar FB, oh my god. help me!tunjukkan aku ke jalan yang benar, hehe, SALLY SPA + PLANT VS ZOMBIE

6)  tak ketinggalan juge tabiat bertahun tahun. dan memang kene lah kan dengan seorang perempuan. dahla buang karan je air mata curah curah keluar. hahaha. tapi best. enjoy. mnyelami perassaan orang lain n jiwang karat sekali sekale.! GILE NOVEL!

7) memang silap lah kalo cakap aku bukan jenis tgk movie. layan jugak kekadang. hihi. besttt wooooooooooo. korea english japan india cina smue layan bro.! haha HOW I MET UR MOTHER+LADY CASTLE> ! gempak sey dorg

8) LASt but not least. aku rase cam dah lapow tulis lelame.. so yg terakhirrr. hihi. sebagai seorang student. mane tak busy ye weh. im taking this course.CAT tapi dah nak dipupuskan... kitorg last. tHen aCCA. ;)

till now. saya kurang berpengetahuan kurang berinformasi disebabkan xlyn tv, tapi... internet juga mmbuatkan saya sbgai katak atas bumbung dan atas lori! . haha. sebab ade 8 perkara wajib diatas. memang tolakkk tepilah si tv. hihi. plg sukee tgk nanny 991. yg len lupee. haha.seee youu later..daaa!

4 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

banyak sebab musabab ye rupenye..=)..hehehe...=)..singgah and follow u..

I do I need Iman said...

hihi. tawtkpeeeeee.okayh fiera thnx syg ;)

Izzuddin Fauzi said...

hoho... tidakkkkkkk...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

I do I need Iman said...

hoho.. mgapeeeee?