running n0se, sinuses

salam smue=)

ariney kan, aduh saket saket la pulak. gare2 penyakit yang tak reti reti nak sembuh.
running nose selame mne mgkin, oh utk pengetahuan, sangat membosankan dan tidak terkawal.
keperluan dimana shaja adalah si tisu. ketiadaanya, sgt mengharukan keadaan!! 
haha, oh tisu tqsm! hidup tisuu!
*kal0 sy bersin mcm binggitt teramat, tyelah sape yg ade pglmn dengarr..haha.=p
*tp kalo depan publisiti, bunyi ye agk kelakarr utk meminimumkan volume ye..hahahha
hidung pye passl, s0 demam melande, how pity i am....='(
disebabkan maslah ini, maka since 2007...

dah penaat dah appoimnt, tp tak bek bek p0n..haiyaaa

maka muncullah koleksi yang tidak diinginii..
ini baru skit, ade lg tige plastik. ini cume selsme sahaja..ptotnye bnde alah3 ne dah hbess, erk..maaf doc...=p
ubat ne x slah, tapi sangat mengantukkn, yg pil2 kecik2 uh....harap je kcik, tp cili padi..
makan due je dah cukup utk membuatkn anda tak sedar seharian...fuhh......
yg botol2 tuh plak nasal spray, taw x nasal. ala budak bio tawla..bm ye rongge hdung..btol kerr.??hehe
tuh sgt menykitkaan ble spray.tp mwar dah biase. , tp kalo resdung tak amek tindakan ape2, mmg anda  bole khilangn hidung!
sgt alah habuk2, n perfume yg baw tah pape.kuatt sgt baunyeeeeee. plz la jgn pkai plek2 bile dpn mwar ea.
* my mom suruh pakai penutup hidung, mask..makkk! susalah hdup cmtueee.!

it better prevent than cure .Resdung.
  • (sinusitis) adalah radang pada lapisan rongga hidung yang memiliki beberapa pasangan iaitu frontal, ethmoid, maxillary dan sphenoif.
  • ``Salah satu punca resdung adalah disebabkan oleh jangkitan bakteria ke atas hidung dan rongga di sekelilingnya yang dipanggil sinus,'' kata Pakar Telinga, Hidung dan Tekak, Hospital Pusrawi, Kuala Lumpur, Dr. Amir Izwan Mohamed Dahan.
UITM. ahhaha. pengunjung yg setia.
tue je mwr nak bgitahu korg. kenali lah mawar ne yg cemane rgmnye.;p
sorry kalo mwr salu bersin dpn korg nnty. hihi. then jrg update sbb xlarat. ;p 


8 comments:

Pendamba Mawar said...

be strong ok.. i always suppot you dear...

I do I need Iman said...

thnx a lot pdmba ;)

Ai-Sis said...

resdong tu macam mana erk?hahahaha :p

I do I need Iman said...

aisis. adek ne kan. adoi. ia adlh satu slsme yg terok.

fyna said...

semoga cepat sembuh.
:)

I do I need Iman said...

fyna. terime kaseh syg.

Athirah Liyana said...

sy jugee suka pegi UK ( unit kesihatan UiTM) hehe.. nway, smga cpt smbuh ..

I do I need Iman said...

athirah. owh UK> itorg pggil PK je. pusat keshatan. ;p.tq